Om lærings-portalen

 

OM LÆRINGSPORTALEN

Læringsportalen er skabt for at praksisgøre viden fra faget Ledelse i praksis på Akademiuddannelsen på en sådan måde, at det kan fremme udvikling af dine lederkompetencer.

 

For underviserne i faget giver læringsportalen mulighed for, at inddrage ledelsesudfordringer og refleksioner, der kan relateres til kapitlerne i Ledelse i praksis 4. udgave.

 

Bag udviklingen af Læringsportalen står forfatterne til Ledelse i Praksis, 4. udgave, Gad/Trojka, 2017.

 

Udfordringer og refleksioner

Vi har udformet ledelsesudfordringer og refleksioner til otte lederkompetencer, der alle relaterer til både modeller og teorier i bogen Ledelse i Praksis, samtidig med at der er fokus på udvikling af egne lederkompetencer.

 

Afklaring og udvikling af Lederkompetencer i praksis

Som noget helt nyt kan du som studerende skabe dig en vision for, hvordan du ønsker dine lederkompetencer skal se ud i fremtiden og sammenligne det med din vurdering af de krav til kompetencer, som du mener din virksomhed tilsvarende vil have i fremtiden. Begge dele foretages via app'en ”lederkompetencer”, der kan downloades gratis fra Google Play eller App Store.

 

Vi har udarbejdet en guide, der forklarer hvordan konceptet bag Lederkompetencer i praksis fungerer, og hvordan dine resultater kan tolkes, så du opnår en passende læringsadfærd i praksis og kan træffe dine valg om egen udvikling og karriere på denne baggrund. Guiden ”Lederkompetencer i praksis” kan købes hos fx Arnold Busck.

 

Link til videoklip om udvalgte teorier og modeller

Vi har samlet en række links, der kan være en hjælp til refleksion over lærebogens emner og sætte dem i relation til din kompetenceudvikling.

Lederkompetencer

i praksis


© Copyright.

All Rights Reserved.

Adresse

 

Vejlesøparken 1-816

2840 Holte