Om os

 

OM OS

Om os

Konceptet Karriere og kompetencer er udviklet af forfatterne til bogen Ledelse i praksis 5. udgave, Trojka, 2021 i samarbejde med Institut for Ledelse og Innovation (IFLI). Formålet er at understøtte læring og praksisgørelse af viden med fokus på udvikling af dine egne lederkompetencer i praksis. Til konceptet portalen har vi udviklet nye læringsmaterialer om kompetenceområder, et nyt koncept for udvikling af egne lederkompetencer samt links til udvalgte videoer om ledelsesemner.


Bogens forfattere og udviklere af læringsportalen:


Erik Staunstrup, HD(O) og cand.merc.hrm. Har i en årrække undervist i ledelse, organisation og logistik på uddannelsen til markedsføringsøkonom og på professionsbacheloruddannelsen i internationalt salg. Underviser på diplomuddannelsen i ledelse på Københavns Professionshøjskole og har mange års ledelseserfaring fra IT-branchen.


Niels Vestergaard Olsen, HD(A) samt MBA. Underviser i ledelsesfagene på AU i ledelse på Erhvervsakademi MidtVest. Arbejder som virksomhedskonsulent for SMV´er med fokus på strategisk ledelse og organisationsudvikling. Ekstern lektor på Aalborg Universitet og har en erhvervskarriere som leder og bestyrelsesmedlem for SMV virksomheder.


Lone Hermann, cand.mag. i dansk og virksomhedskommunikation. Uddannelseschef på IBA Erhvervsakademi Kolding. Har i en årrække arbejdet med ledelse og lederudvikling i både private og offentlige virksomheder. Underviser i ledelse og HR på akademi- og diplomuddannelse.


Samarbejdspartnere:


Institut for Ledelse og Innovation (IFLI)

IFLI er en medlemsdrevet forening, hvis formål er at skabe praksisviden om ledelse. IFLI er en non-profit organisation, der er uafhængig af politiske og kommercielle interesser. IFLI stiller erfarne ledere til rådighed som vejledere for refleksioner om karriere og kompetencer. Det er IFLI, der står for godkendelse af vejledere og køb af vejledning foregår via IFLIs hjemmeside www.ifli.dk


Nyt Perspektiv

Bogen ”Karriere og kompetencer” er udgivet på forlaget Nyt Perspektiv. Forlaget udgiver bøger om nye ledelsesperspektiver og om praksisgørelse af ledelse. Blandt forlagets seneste udgivelser er ”Reservatet” om ledelsesperspektiver og ”Når ledelse sker…” om intuition og samspillet mellem viden og væren i ledelse. Seneste udgivelse er ”Lederkompetencer i praksis”, der er forløber for denne bog. Lederkompetencer.net og apps bliver redigeret og vedligeholdt af Nyt Perspektiv.