Om os

 

OM OS

Om os

Læringsportalen er udviklet af forfatterne til bogen Ledelse i praksis 4. udgave, Trojka, 2017, med det formål at understøtte læring og praksisgørelse af viden med fokus på udvikling af dine egne lederkompetencer i praksis. Til portalen har vi udviklet nye læringsmaterialer om kompetenceområder, et nyt koncept for udvikling af egne lederkompetencer samt links til udvalgte videoer om ledelsesemner.

 

Bogens forfattere og udviklere af læringsportalen:

Erik Staunstrup, HD(O) og cand.merc.hrm. Har i en årrække undervist i ledelse, organisation og logistik på uddannelsen til markedsføringsøkonom og på professionsbacheloruddannelsen i internationalt salg. Underviser på diplomuddannelsen i ledelse på Københavns Professionshøjskole og har mange års ledelseserfaring fra IT-branchen.

 

Andreas Kærgaard underviser på SmartLearning.dk, der udbyder akademiuddannelser og diplomuddannelser. SmartLearning er et onlineinstitut for Danmarks 9 erhvervsakademier. Andreas har mange års erhvervserfaring blandt andet som uddannelseschef på IBC Kurser i Kolding. Beskikket censor på ledelsesuddannelserne.

 

Niels Vestergaard Olsen, HD(A) samt MBA. Underviser i ledelsesfagene på AU i ledelse på Erhvervsakademi MidtVest. Arbejder som virksomhedskonsulent for SMV´er med fokus på strategisk ledelse og organisationsudvikling. Ekstern lektor på Aalborg Universitet og har en erhvervskarriere som leder og bestyrelsesmedlem for SMV virksomheder.

 

Samarbejdspartnere:

Forlaget Gad/Trojka

Læringsportalen er udviklet i samarbejde med forlaget Gad/Trojka. Det er dog ovennævnte forfattere, der står for udvikling, oprettelse og vedligeholdelse af materialer og hjemmeside.

 

Institut for Ledelse og Innovation

Konceptet bag ”Lederkompetencer i praksis” er udviklet i samarbejde med Institut for Ledelse og Innovation (IFLI), der er en medlemsdrevet forening med det formål at skabe praksisviden om ledelse. IFLI er en non-profit organisation, der er uafhængig af politiske og kommercielle interesser.

 

Nyt Perspektiv

Guiden ”Lederkompetencer i praksis” er udgivet på forlaget Nyt Perspektiv. Forlaget udgiver bøger om nye ledelsesperspektiver og om praksisgørelse af ledelse. Blandt forlagets seneste udgivelser er ”Reservatet” om ledelsesperspektiver og ”Når ledelse sker…” om intuition og samspillet mellem viden og væren i ledelse. Læringsportalens hjemmeside og apps bliver redigeret af Nyt Perspektiv.