Privatlivspolitik

 

Privatlivspolitik

Persondata


Forlaget Nyt Perspektiv aps CVR-nummer 32267947 er udgiver af materialerne på denne hjemmeside.


Anvendelse af app´en Lederkompetencer


App´en kan downloades fra Appstore og Google Play og anvendes i forbindelse med bogen Karriere og Kompetencer.


De svar du indtaster på app´en bliver udelukkende gemt på din mobiltelefon, tablet eller pc. Forlaget har således ikke adgang til dine data, og kan ikke på nogen måde anvende dine data, eller videregive dine oplysninger til andre.


Rekvirering af frieksemplarer


I forbindelse med rekvirering af frieksemplarer af bøger afgiver du oplysninger om, hvor den/de rekvirerede bog/bøger skal leveres.


Dine afgivne personoplysninger og evt. øvrige oplysninger lagres i overensstemmelse med gældende standarder og sikkerhedskrav på servere, der befinder sig i Danmark.


Forlaget gemmer dine oplysninger, så længe det er nødvendigt for opfyldelsen af formålet, og så længe dansk lovgivning foreskriver det. Herefter slettes eller anonymiseres dine oplysninger. Ønsker du dine data slettet tidligere end lovgivningen foreskriver, kan du kontakte forlaget på info@nytperspektiv.net


Overdragelse af oplysninger til tredjemand


Forlaget kan videregive data til samarbejdspartnere, der leverer pakning og forsendelse af vores udgivelser eller på anden måde relaterede ydelser, der tjener opfyldelsen af formålet, men må hverken videregive eller -sælge til tredjemand med henblik på dennes kommercielle virksomhed.